دانلود مداحی

۴ مطلب در خرداد ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰



انجام پایان نامه مدیریت

انتها نامـه تحصیلی کارشناسی ارشد دکتری مدیریت براساس یک استاندارد جهان ی از پنج بخش تشکیل شده است. بعد از نگارش انتها نامـه مدیریت جهت آنکه انتها نامـه جلد شود باید به صورت زیر تنظیم گردد :

۱- صفحه عنوان

۲- پیشگفتار و در صورت نیاز تشکر قدر دانی

۳- فهرست مطالب

۴- فصل اول – طرح تحقیق

۵- فصل دوم –قبلی ه تاریخی تحقیق

۶- فصل سوم _روش تحقیق

۷- فصل چهارم _ ارائه یافته های تحقیق و تجزیه تحلیل آن

۸- فصل پنجم _ خلاصه تحقیق ارائه پیشنهاد ها

۹- فهرست منابع مآخذ

۱۰- پیوست

۱- عنوان تحقیق
عنوان تحقیق صفحه اولین صفحه انتها نامـه است. برخی وقتها صفحه عنوان درست مانند جلد انتها نامـه طراحی می‌شود. صفحه عنوان حاوی اطلاعات زیر است:

الف) عنوان انتها نامـه

ب ) نام کامل استاد راهنما

ج ) نام کامل محقق یا محققین

د ) نام مرکز یا دانشگاهی که انتها نامـه در آن تگذشته میگردد .

ذ ) نوع مدرک ( جهت مثال : انتها نامـه دوره کارشناسی ابیشتر شدن مدیریت )

و ) تاریخ ارایه انتها نامـه

۲) پیشگفتار تشکر و قدر دانی
صفحه تشکر قدردانی الزامی نیست ولی مرسوم است که صفحه را به تقدیر تشکر اختصای می‌دهند. محقق میتواند در پایین پیشگفتار از شخص یا افراد با موسساتی که او را در انجام تحقیقش یاری و راهنمای ی کرده اند ، سپاسگزاری نماید .


۳) فهرست مطالب
فهرست مطالب شماره صفحه مطالب حاوی سه بخش است. دقت بکنید فهرست مطالب با حروف الفبا شماره صفحه می‌خورد.

فهرست عناوین و شماره صفحه هر مطلب

فهرست جداول شماره صفحه هر جدول، در صورتیکه جدول وجود داشته باشد.

فهرست تصاویر شماره صفحه هر تصویر ، در صورتیکه عکس وجود داشته باشد.

۴) فصل اول: طرح تحقیق یا کلیات پژوهش
طرح تحقیق یا کلیات پژوهش فصل اول انتها نامـه خیلی مشابه پروپوزال است. مهمترین قسمت های طرح تحقیق عبارتند از :

۴-۱- عنوان تحقیق ؛ می بایست شناختی دقیق و روشن از مورد تحقیق را عرضه دارد خالی از هرگونه ابهام و پیچیدگی باشد .

۴-۲- مقدمه یا تاریخچه ای از موضوع تحقیق : در این بخش مختصری از نظرات بررسی ها مربوط به موضوع یا مسایل موارد حل نشده در این حوزه و همین طور توجه علاقه جامعه به این مساله اشاره می شود .

۴-۳- تعریف مورد تحقیق : در این قسمت محقق مورد مورد علاقه یا نیاز احساس شده خود را در حوزه تحقیق بیان میدارد و عوامل موجود در موقیعت را تعریف تعیین می نماید .

۴-۴- هدف یا هدفهای کلی تحقیق : این بخش بایستی با عبارات مثبت و کلی طرح شود اززیاد شدن مطالب پرهیز شود

۴-۵-شیوه انجام تحقیق : در این بخش پژوهشگرراهنمای کاری خود را بیان میدارد و روش های گوناگونی را که در گرد آوری مطالب به کار برده ذکر می نماید همین طور اگرراهنمای آماری خاصی را در تولید و ساخت و تدوین اطلاعات به کار برده آن روش را بیان می نماید و بیان آن یکی از ملزومات است .

۴-۶-ا همیت ارزش تحقیق : با توجه به تشابه این بخش از طرح تحقیق با تعریف مورد تحقیق که در آن محقق نیاز خود را در آگاهی به نتایج بررسی عنوان میسازد ، در این سری منابع شخصی یا علمی که از خاتمه تحقیق به محقق دست میدهد ، بحث می شود .

۴-۷- محدودیت های تحقیق : محدودیت هایی که کنترل آن از عهده محقق خارج است مانند گزینش نوع بافته ها و یا زیر اندازها دیگر محدودیت هایی که کنترل آن در دست محقق است مانند موضوع و مکان تحقیق ...

۴-۸- تعریف عبارت ‌ها: در این پارت محقق بایستی عبارت های کلیدی تحقیق را بر اساس منابعی معتبر به صورتی فرد دی تعریف نماید .

۵) فصل دوم: قبلی ه تحقیق یا ادبیات پژوهش
در این بخش بر اساس مطالعات قدیم ، مبانی نظری پژوهش بیان می شود. منظور از مبانی نظری ارائه تعاریف مفاهیم بکار رفته در پژوهش به صورت روشن است و می بایست بر اساس مطالعات معتبر قبلی صورت گیرد. در بخش دوم ادبیات پژوهش به ارائه مطالعات مشابه که قبلاً توسط محققان دیگر صورت گرفته پرداخته می شود. چنانچه درباره سازمانی ویِژگزینشه تحقیق میکنید می بایست یک بخش از فصل دوم را در میزان سه تا جهار صفحه به معرفی سازمان مربوط اختصاص دهید.

۶) فصل سومشیوه تحقیق :
در این بخش نوع پژوهش بر طبـق هدف ماهیت معرفی می شود. همچنین شیوه گردآوری داده ها بیان می شود. اکثرا ٌ پژوهش های علمی از نحوه های تحقیق میدانی کتابخانه ای برای گردآوری داده ها اطلاعات مصرف می کنند. همین طور جامعه آماری در صورت لزوم نمونه آماری معرفی می شوند. پس گزاره های پژوهش ( فرضیه ها یا پرسشها ) ارائه می گردد. همچنین آزمونهای آماری مورد استفاده و پروگرام تجزیه و تحلیل داده ها نیز معرفی می شود. به بحث مقدمه ای برروش تحقیق رجوع بکنید .

۷- فصل چهارم: یافته ها و تجزیه و تحلیل آنها
در این قسمت بر اساس داده های بدست آمده با توجه به روشهای آماری مناسب به تجزیه نقد داده ها و ازمون فرضیه های پژوهش پرداخته می شود. اکثرا جهت افزایش دقت محاسبات نرم افزار های آماری مانند SPSS بکار گرفته می شود. این تحلیل اساس یک پژوهش علمی است.

۸- فصل پنجم: خلاصه تحقیق و توصیه ها

این فصل حاوی دو سری مهم یکی خلاصه تحقیق دیگری پیشنهاد ها است. خلاصه مناسب ترکیبی از دو نوع اطلاعات است : اطلاعات و یافته هایی که محقق از تحقیق جاری خویش به دست آورده است. دوم اطلاعات یافته هایی که محقق از طریق مطالعه تحقیقات نوشته های افراد دیگر جمع آوری کرده است.

بعد از خلاصه انتها نامـه باید محدودیت‌های تحقیق بیان شود. ذکر سه الی پنج مورد کافی است.

درنهایت می بایست پیشنهاد ها ارائه شود: توصیه برای محققان آینده، توصیه به سازمان مورد بررسی و توصیه های عمومی که در هر مورد می بایست سه یا چهار پیشنهاد بیان شود. توصیه می بایست جهت استفاده‌کنندگان چراغ باشد.

۹- فهرست منابع مآخذ
در این قسمت تمام منابع و مآخذ مورد مصرف ارائه می‌شود. فهرست نویسی قوانین ویِژگزینشه خودش را دارد. ازآموزش APA برای نوشتن فهرست منابع مصرف می‌شود. به روش نوشتن فهرست منابع رجوع بکنید .

۱۰- پیوست
حاوی مطالب و مدارکی است که در درک و فهم خواننده از انتها نامـه کمک چندانی نمی نماید و میتوان از پرسش نامـه ها آزمونها ، نامـه های نوشته شده به افراد موسسات وبقیه وسایل جمع اوری اطلاعات نام برد .

  • محمد نوازی
  • ۰
  • ۰



آموزش اف ال استودیو

دف یکی از آلات موزیک است که دارای چنبر چوبی و پوستی نازک است وبا سر انگشتان نواخته می شود .این ساز با نامـه ا و شخصیت های مختلف بین اقوام ملل گوناگون کاربر د داشته دارد که از عبارت آنها میتوان به دایره , باتره دپ تبراک تبوراگ گمبر صنغاطه عرکل کنار و مزمار اشاره کرد.اما درمورد اینکه این نامـه ا از کجا آمده ودر اصل چه بوده به ذکر گاهی از آنها میپردازیم:
به استناد متن ی حسینعلی ملاج دف از کلمه ی عربی "تف" به معنای زدن کوبیدن مشتق شده که این لفظ به زبان سومری دوب تلفظ شده وبعدها در زبان عربی تبدیل به دف گشته است.به نظر میرسد با توجه به سهولت تهیه و تولید این س از دیگر سازهای ضربه ای که سبب این دسته سازها از متقدّمین آلات موسیقی باشند به راحتی بتوان ادعای قدمت چند هزار ساله دف را پذیرفته وبه روایات نقل شده چون نواخته شدن دف در شب زفاف سلیمان نبی و بلقیس ویا نواخته شدن آن بر گرد گوساله زرین سامری بوسیله مشرکان قوم بنی اسرائیل با دیدی فراتر از افسانه نگریست.
در نقوش برجسته ایلامی «کول فرعون» در جنوب غربی ایران (از آثار بجامانده زمان ایران باستان)در کنار نقش کاهنانی که قربانی خویش را تگذشته میدارند تصاویر نوازنده ی چنگ دیگری سازی شبیه دف را در دست دارد دیده می شود .
مغنی دف و چنگ را ساز ده به اصحاب خویش نغمه آواز ده
(حافظ)
برروی سفالینه ها ودر نقوش حک شده بر بناهای باقیمانده از زمان پیش از میلاد مسیح تصویر دف دیده می شود .دف در بین اعراب قدمت دیرینه داشته است اما این بدان معنا نیست که این ساز مختص به آنان بوده چه اینکه پارسیان پیش از ادرود با این ساز آشنایی داشته اندو نواختن این ساز بین آنها مرسوم بوده است.پارسیان دوره ساسانی در مراسم جشن نوروز تحویل سال نو دف مینواختند و در تصاویر شکارگاه در طاق بستان (واقع در کرمانشاه) در بین تصاویر سازهای کوبه ای عکس دایره ای چهارگوش دیده می شود که شاید همان گمبر یا چمبر باشد (با توجه به مفهوم لغوی آن-حلقه- میتواند نوعی دایره بوده باشد.)
قبل و بعد از اسلام دف همـواره در بین اعراب اهمیت ی مخصوص داشته است.در آثار بجامانده از سده های بعد از ادرود (نوشتاری غیر آن) میتوان تاثیر گذار دف را دید .استفاده از این ساز در وقت حیات پیامبر محترم اسلام(ص) و سکوت حاکی از رضایت آن حضرت باعث شده این ساز در نزد مسلمانان قداستی ویِژگزینشه بوده بیش از هر ساز دیگری امکان در محافل مذهبی را بیابد.
به نقل از روایات بومی کردستان آنگاه که پیامبر(ص) جهت رفتن به یکی از غزوات مهیا میشدند زنی که سازنده ی دف بود بازگشت پیروزمندانه ی آن حضرت شهادت همسرش را در خواب میبیند ویس از بیداری با خدای خویش عهد میبندد در صورت تحقق پیدا کردن خوابش در حضـور پیامبر به نواختن دف بپردازد.بعد از بازگشت پیروز مندانه ی پیامبر (ص) این زن که نامگذاری دف را به او نسبت میدهند در آن حضرت به خواندن اشعار مذهبی نواختن دف میپردازد. در برخی
روایات آمده است که "پیامبر(ص) در جشن عروسی حضرت فاطمه زهرا(س) و نیز در فتح مکه دستور به نواختن دف دادند. "
هنرمندان اسلامی همیشه نسبت به دف توجه خاصی داشته اند وهم اکنون دف از ارکان موسیقی مذهبی و عرفانی شناخته می شود و دائمی نام دف در دیوان های شعرای به نام سده های مختلف گویای ارزش این ساز در بین عرفا بوده و است .
غزل خوانان دف اندر چنگ دارن به عشاق جز این موزیک دارند
(ناصر بخارایی)

هم اکنون این ساز در مناطق عرب نشین از عبارت باده نشینان صحرای عربستانجمهوری صحرا سوریه عراق رواج داشته ودر این کشورها به نامـه ای "دف" "رق"(نوع کوچک آن) "بندیر" (نوع بزرگ آن) شناخته می شود . دف مورد استفاد در دمشق (به قطر 56 سانتی متر مشابه دف ایران است . دف در ترکیه با اندازه ای کوچکتر از دف ایران دیده می شود که بیشتر مشابه دایره بوده و در موسیقی های بزمی از آن مصرف می شود .
دف در هندوست ها و پاکستان هم فرد د داشته و هنوز هم در مقابر بزرگ تصوف این کشورها نواخته می شود . این ساز در افغانستان سمرقند ازبکستان و الجزایر کاربر د دارد.
دفی با قاب چهارگوش(به طول 22 سنتی متر) که روی آن پوست کشیده شده در طایف ی بنی عامر در اگوردات اتیوپی رایج است که به همراه نقاره در صبح های جمعه برای اجرای رقص های آهنگ نواخته می شود .
دف در ایران با اشکال مشابه واندازه های مفرق وجود داشته علاوه بـر دف با نامـه ای دایره دایره زنگی شناخته می شود .اما دف از نظر شخصیت با دایره و دایره زنگی فرق عمده داشته و حضـور تاثیر گذار آن در مراسم عرفانی و ولوم پرشور آن اهمیت جهت ای بدان بخشیده ودر اندازه ی بزرگتری نسبت به دایره دایره زنگی تولید و ساخته می شود .
این ساز در مناطق کرد نشین غرب کشور و نیز حوزه ی خلیج فارس رواج داشته و در هرمزگان آن را به نام « سما » میشناسند که در مراسم زار ومولودی خوانی خیلی استفاده دارد. در جزیره ی قشم نیز از این ساز برای همراهی عود استفاده می شود .
دف در بلوچستان نیز با نام سما شناخته شده و در مراسم یامالد از آن مصرف می شود . در خراسان به آن« دپ » (دف یا دیر) گویند همراهی کننده ی قمشه و کمانچه است.
دف در قدیم به صورت دایره یا چهارضلعی بوده است و در حال حاضر دف مربع شکل در مصر معمول است .
دف در مناطق کردنشین اهمیت ی رفیع داشته از حرمتی ویِژگزینشه برخوردار است و مردم این نواحی جهت آن قداست خاصی قائل بوده و این ساز جهت آنها جنبه ی حماسیرزمی عرفانی و حتی طبی دارد که جنبه ی عرفانی آن بر دیگر جنبه ها غالب بوده و در خانقاه ها مصرف ی وافری دارد وبدون تردید از مهم ترین سازهای عرفانی محسوب می شود .

جنس و ساختمان دف:
1-کمه یا کمانه:

نوار چوبی(ویا قابی)است که در قدیم از چوب گردو تهیه و تولید میشده ولی امروزه از چوب های بید نرم نارنج و انجیر تهیه و تولید می شود .پهنای این نوار چوبی5/5 تا 7 سانتیمتر قطر دایره ی آن 41 تا 54 سانتی متر است .بر روی کمه یک فرورفتگی وجود دارد که به آن شستی گویند و نوازنده جهت مهار مطلوب ساز انگشت شست دست چپ را درن جای میدهد.
کمه را بنا بر سلیق حوصله یا مهارت لایه(یک کمه) یا دو لایه( دوکمه )میسازند.کمه های دف دو کمه ای با میخ به نیز متصل میشوند و ضخامت مجموع دو کمه نبایستی بیشتر از1/5 تا 2 سانتی متر تجاوز نماید .تهیه و تولید سازهای کمه مهارت و دقت زیادتری (جهت انحناء گرد کردن چوب)میطلبد.دز این گونه دف امکان و تاب میل کردن کمتری وجود دارد و لذا نوازندگان از دف کمه استقبال میکنند.
2-پوست:
پوست دف را از پوست دبّاغی شده بز یا گوسفند (وگاه آهو) درست میکنند.اما از پوست آهو صوت قشنگ تر و شفاف تری ایجاد می شود ولی به علت دشواری تولید و ساخت پوست آهو برای این منظور بیشتر از پوست بز استفاده می شود . این پوست روی یکی از سطوح جانبی کمه کشیده شده و آنرا با چریش یا گل میخ به کمه میچسبانند.هرچه پوست مورد مصرف کلفت تر باشد صوت دف بم تر و هرچه نازکتر باشد صوت آن زیرتر خواهد بود.
3-قلّاب:
قلاب های فلزی میخ های بلندی از جنس آهن یا مس می باشند که در جداره ی کمه به فواصل یکسان کوبیده میشوند. اما امروزه از میخ های کوتاه معمولی استفاده می شود که به کیفیت واستقامت ساز لطمه زده و وقت نوازندگی شاید حلقه ها از میخ جدا شوند.
4-حلقه ها:
در تهیه و تولید حلقه از برنج مس و دیگر فلزات استفاده می شود .اما برنج جهت این منظور با کیفیت ترین و سبک ترین فلز به حساب می آید.این حلقه ها توسط قلاب هایی به شکل میخ به جداره ی کمه نصب میشوند.قطر این حلقه ها حدود 1/5 سانتی متر است . در هر قلاب بنا بر سلیقه ی نوازنده چهارحلقه یا بیشتر آویزان می شود که وقت نوازندگی از آنها صداهای تریل مانندی ایجاد می شود .
5-گل میخ:
برای نگه داشتن پوست بروی کمه همچنین چریش از پونزهای ته گردی از جنس برنج مس یا آهن استفاده میکنند که اکثرا به صورت مرتب با فواصلی یکنواخت روی پوست و لبه ی بیرونی کوبیده میشوند. این پونزها را که در زیبا یی دف نقش بسزایی دارند گل میخ می نامند.

  • محمد نوازی
  • ۰
  • ۰

شاید شما بارها کلمه میکس و مسترینگ را شنیده باشید.اما منظور از میکس و مسترینگ چیست.

خرید vst

دانلود وی اس تی,وی اس تی,دانلود vst,فروش vst,خرید vst,خرید وی اس تی

یک مثال ساده.زمانی که شما در نظر دارید یک رایانه را اسمبل یا به زبان آسان سر هم کنید ابتدا با توجه به نیازتان حتمـا ت را خریداری میکنید.پس بعد از معین شدن حتمـا ت شروع به سر هم کردن به احتمال زیاد ت میکنید.و بعد از آن اسمبل نرم افزار ی نهایتا نصب سیستم علت و در انتها نصب پروگرام رهای مورد نیاز.
در یک پروژه یک آهنگ انتخاب سازها و صداها همان گزینش به احتمال زیاد ت است.میکس ترکیب صداها با هم ترکیب وکالها با سازها تراک اصلی همان اسمبل میباشد.و استفاده نهای همان مسترینگ یا تنظیم کلیه سازها در مساوی هم کل کار در مساوی صدای خواننده کل یک موسیقی در قبال تراکهای دیگر یک آلبوم میباشد.

میکس و مسترینگ مبحثی زیاد وسیع وسیع است.نیاز به دانش موسیقی .فن صدا شناسی.وسائل یا همان پلاگین های مسترینگ.تجربه و غیره میباشد.تجهیزات سخت افزاری مانند یک هدفون بهتر یک سیستم مانیتورینگ بهتر نیز مورد نیاز است.
میکس از عوامل دیگری چون نوع کار .پاپ یا رپ یا کلاسیک یا سنتی و وقت کار حتی جنس صدای خواننده نیز طبعیت میکند.یعنی به طور مثال افکتهای مورد نیاز یک کار پاپ با یک کار سنتی مفرق می باشد.مسترینگ علمی است که نهایتا تکلیف نهایی یک موسیقی را معین مینماید.برخی از مواقع زمانی که چندین تراک از یک آلبوم را میشنویم با تعویض تراکها بلاجبار مجبور میشویم صدای تراک بعدی را کم بلند کنیم یعنی به جمله دیگر صدای نهایی در تمام تراکها یکسان نیست فرکانسهای پایین در یک تراک بیشتر از تراک قبلی به گوش میرسد .یا صدای خواننده نسبت به تراکهای دیگر زنده تر بیرنگ تر میباشد.دلیل این مورد را در ضعف مسترینگ نهایی آلبوم میتوان یافت.چون در حقیقت کل مجموعه بوسیله یک ارنجر یک میکس کننده نهایی نشده.پس اختلاف فرکانسها زیاد مشهود است.یا در زمانی که شما صدای برخی سازها را در یک آهنگ کمتر بیشتر مفرق تر میشنوید نشانه میکس مسترینگ ضعیف است.

برخلاف این اندیشه جا افتاده میکس تنها مختص به وکال یا همان صدای خواننده نیست.فرایند میکس میتواند حاوی کلیه سازها یک صدای ویِژگزینشه باشد.
مسترینگ هم تنظیم کلیه ولومها.افکتها .پارامترها به صورت کیفی است.در مقابل میکس بیشتر تنظیم پارامترها به صورت کمی است.تغییر محل یک وکال یا یک ساز میکس تنظیم این دو در قبال کل کار مسترینگ نام میگیرد.

میکس و مسترینگ به زبانی دیگر

میکس و مسترینگ مربوط به Quality و یا کیفیت نهایی یک موسیقی می شود که با اجرای درست آن می توان به نتیجه ی مطلوبی دست یافت و کاری حرفه ای بیان نمود .
موسیقی روح را به حرکت وامی دارد قادر است تأثیرات قوی مفرق ی بر جای بگذارد، می تواند آدم را آرام و یا هیجان زده نماید ! اما چه زمان موسیقی تاثیرگذارتر است به غیر از موزیک سازی، هنر نوازندگل، شعر و صدای خواننده چه فاکتورهایی باید ارزیابی شود تا موزیک با شنونده رابطه بر قرار نماید و حرفی برای گفتن داشته باشد؟

اگر چند اثر موسیقی موفق را مورد بررسی قرار دهیم متوجه خواهیم شد که موارد ی در تمام ی آنها مشترک است. که این موارد عبارتند از: موسیقی سازی، شروع و پایان، ملودی ها شعر و در نهایت صدابرداری.
یک موسیقی همان گونه که به موسیقی سازی ملودی های مناسب و … نیازمند است، به یک صدا برداری بهتر نیز نیاز دارد و باید میکس مسترینگ یک موسیقی را جدا از بقیه ی اجزای آن به طور مستقل بررسی کرد.

اما هدف از میکس مسترینگ چیست سبب چه تغییراتی در کار خواهد شد؟
1-تقکیک دقیق صداها معین شدن جایگاه هر صدا در کل اثر:
این وهله جای هر صدا در پروژه را معین میکند؛ بهعنوان مثال تعیین کننده ای Volume Paning ( پخش صدا از باند چپ یا راست) اصوات است به طوری که با بقیه ی صداها تداخـل نکند و در انتها نتیجه ای دلنشین و همچنین حرفه ای داشته باشد.
بعد از این وهله هر صدا جایگاه خود را دارد به راحتی قابل شنیدن است. اما ضروری نیست که تمام صداها که در موسیقی وجود دارد کاملا واضح باشد می*تواند برای پر کردن قسمت ی از کار استفاده شود.

2-قدرت گرفتن صداها:
این وهله باعث می شود تا صداهای موجود را خوب تشخیص داده بشنویم؛ هر صدا ساز استفاده شده در موسیقی ، در این وهله اندازه بیشتری پیدا کرده به اصطلاح باعث پر شدن کار میگردد. به طوری که اگر کل موسیقی خلوت باشد نیز صداها حجیم و پر به نظر خواهد رسید.
این وهله همچنین جهت قوت بخشیدن به ریتم Drum پرکاشن مناسب است.

3-خذف صداها فرکانس های اضافه:
در حین انجام میکس و مسترینگ در کار ممکن است متوجه اصوات و فرکانس هایی شویم که وجودشان نه فقط لازم ضروری نیست، بلکه زائد اضافی است که باید از کار حذف شوند .
این وهله کمک زیادی برای دلنشین شدن اثر از بین رفتن صداهای گوش خراش میکند.

4-واقعی تر شدن صداهای موجود:
ممکن است در یک آهنگ صداهای به کار برده شده خام به نظر بیایند و حس دلخواه را به شنونده القا نکنند، بنابرای ن این وهله سبب پخته شدن، حجیم شدن و واقعی تر شدن اصوات میگردد صداهای محو به صورت شفاف ظاهر خواهند شد.
همچنین این تصور وجود دارد که با اضافه کردن صداها و سازهای مختلف میتوان به موزیک اندازه داد و آن را پر کرد، ولی در واقع این کار اصولی نبوده سبب شلوغی موسیقی می شود.
موارد ذکر شده در بالا در موسیقی های مختلف دارای فرق هایی می باشد، به عنوان مثال باید به جنس صداها و سازهای به کار رفته توجه کرد به تنطیم آن پرداخت.

از دیگر عوامل مهم، سبک، ملودی ها تم کلی کار است که توجه به آن ضروری میباشد. برای مثال اگر در سبک Trance یا House از Kick ضعیف استفاده شود کار صدا برداری مناسبی نداشته باشد، صدای استفاده شده به سختی شنیده خواهد شد. رعایت این موارد می تواند کمک شایانی در تنظیم موزیک نماید و سبب رضایت بیشتر شنونده از کار شود.

میکس در مجموع به سلیقه ی شخص تنظیم کننده برمی گردد فرد با مصرف از احساس و خلاقیت میتواند اثری زیبا به یاد ماندنی خلق نماید . زیرا میکس و مسترینگ یکی از مهمترین فاکتورهای تولید یک اثر موسیقی بهتر ، کامل حرفهای می باشد که نباید از آن غافل شد.

  • محمد نوازی
  • ۰
  • ۰



خرید تاج گل

هوای مورد نیاز

تعویض هوای درون اتاق با بازگذاشتن پنجره‌ها و ورود هوای تازه سبب می‌شود که افردی ژن کافی و مورد نیاز به گیاه رسیده ساقة گیاهان قوی‌تر شده در مقابل بیماری ‌ها پایداری زیادتری یابند. همین طور با این کار گاز نشتی از اجاق گاز و چراغ‌های گازی دیواری و دیگر آلودگی‌های هوا از اتاق خارج می‌شوند.

اما بایستی گیاه را از وزش مستقیم باد که سریع و مستقیماً به گیاه می‌وزد، شبیه باد کولر و کوران حفظ بکنید . همین طور وقت ی که دمای بیرون اتاق از داخـل آن کمتر است از باز نمودن پنجرة محل استقرار گیاهان جهت ورود هوای تازه اقدام نکنید زیرا جهت گیاهان ضرر ‌آور است. تغییر درجة گرما ناگهانی محیط زیست گیاه، باعث ریزش برگ‌های تحتانی آن می‌گردد.

نور

نور مورد نیاز گیاهان آقسمت مانی نور غیر مستقیم می‌باشد. در تاریکی هیچ گیاهی بیشتر شدن نمی‌کند. دیوار به رنگ روشن (سفید) سبب رویش خوبتر گیاهان می‌شود علت این امر انعکاس نور مبوسیله رنگ‌های روشن در آبخش مان‌های کم نور است.
برگ‌ها و ساقه‌های گیاهان مستقر در پشت پنجره اکثرا به طرف نور کشیده شده خم می‌شوند. جهت پیشگیری از این نقیصه حفظ توازن رویش باید گهبرخی آن را به یک طرف بچرخانید. مواظب باشید که گیاهان گلدار را وقت ی که گل‌ها روییده‌اند حرکت ندهید.
نور فلورسنت را می‌توان به عنوان منبع کمکی نور به جای نور طبیعب جهت افزایش گیاهان مصرف نمود. از لامپ‌هایی که از گرما می‌دهند شبیه لامپ‌های مدادی برای گیاهان گلدار از مهتابی‌ها یا لامپ‌های گازی جهت گیاهان بدون گل و با برگ زینتی مصرف می‌گردد. بهتریـن وضعیت برای استفاده از نور مصنوعی در جایی که نور طبیعی کافی نمی‌باشد، استفاده از چند لامپ مهتابیِ خورشید ی سفید است. گیاهان مورد نظر باید به فاصله حدود ۲۴ سانتی‌متر در زیر مهتابی‌ها قرار بگیرند، به شرطی که لامپ‌ها حداقل حدود ۱۴ ساعت در روز روشن باشند. برای آسان‌تر شدن کار می‌توان از کلیدهای تایمر دار استفاده کرد. اما این تجویز برای مکان‌هایی است که نور غیرمستقیم به میزان زیاد کم به آنجا می‌رسد فاقد نور کافی می‌باشد.
از طرفی چنانچه مشاهده نمودید که گیاه در ساعات گرم روز بین ساعات ده تا شانزده حالت پژمردگی پیدا کرده و برگ‌ها ابتدا به زردی پس به رنگ قهوه‌ای تغییر رنگ پیدا کرده مطمئن باشید که از نور زیاد رنج می‌برد. آن را از پنجره دورتر قرار دهید یا در اواسط روز پرده‌ها را بکشید.
اصولا ً نور مستقیم خورشید جهت گیاهان آبخش مانی، به ویژه برگ‌های تازه جوانه‌زده ضرردار است نمی بایست نور آفتـاب مستقیماً از پشت شیشة پنجره به آنها بتاید. خوبتر است نور از پرده کرکرة نیمه‌باز یا پردة توری عبور کردن کرده به اصطلاح فیلتر شده باشد.

آبیاری

درباره آبیاری گیاهان مسئلة مهم تنظیم فواصل آبکمک در فصول مختلف است طبق آمار به دست آمده اکثر گیاهان آسری مانی در تاثیر افراط در آبیاری عدم اطلاع مردم از روش آبیاری آنان از بین می‌روند. میزان آب در هر آبیاری می بایست طوری باشد که آب اضافی از گلدان خارج شود تا مطمئن شویم که آب به تمام بخش ‌های گلدان ریشه‌ها رسیده است. همچنین با این نحوه از باز بودن سوراخ زهکش گلدان هم اطمینان حاصل می‌کنیم. آب جمع شده در زیر گلدانی را حتمـا ً بایستی خالی بکنید زیرا مانع تنفس ریشه می‌شود در نهایت سبب مرگ آن می‌گردد. از دادن آب خیلی سرد و کلردار به آنان خودداری نمایید.

زمان آب دادن گیاهان:

مناسب‌ترین آبکمک در گرم‌ترین ساعات روز، زمانی است که خاک گلدان رو به خشکی گذاشته ولی هنوز کاملاً خشک نشده است. جهت آموزش ی کمک شما به تشخیص صحیح اینکه خاک گلدان در حال خشک شدن هست یا خیر، اولاً بایستی سطح خاک گلدان خشک باشد و در برخی گیاهان دو نم باشد. ثانیاً ی که با انگشت به گلدان ضربه می‌زنید باید ولوم پوکی بدهد که نشانة خشکی خاک است و نه ولوم خفه که در اثر خاک مرطوب تولید می‌شود. خاک مرطوب نسبتاً چسبنده است و خاک دو نم چسبندگی کمتری دارد. خاک ۸۵ درصد گیاهان آپارت مانی باید همـواره مرطوب باشد. خاک مرطوب خاکی است که اگر آن را مشت بکنید و فشار دهید، فرم گرفته و با یک تلنگر ذرات آن از جدا می‌شود.

عوامل موثر در آبکمک گیاه:

چنانچه درجة گرما محیط و شدت نور به هر ی در آسری مان بیشتر شود نیاز گیاه به آب طبیعتاً بیشتر می‌شود. گیاهانی که در گلدان‌های کوچک می باشند یا برای مدتی خاک یا گلدانشان تعویض نشده نسبت به گیاهانی که در گلدان‌های بزرگ بوده یا خاک آنها و گلدانشان تازه عوض شده، نیاز به آب دارند.
در فصل پاییز که هوا رو به سردی می‌رود و به خصوص در فصل زمستان، افزایش گیاه هم کمتر شده و شاید به طور کلی متوقف گردیده باشد. در این فصل که استآسان گیاه است، تبخیر آب داخـل خاک گلدان هم کمتر می‌گردد. پس می بایست از میزان آبکمک آن کاسته و فواصل آن را بیشتر و از افراط در آبکمک آن خودداری نمود. مجدداً در فصل بهار و تابستان میزان آبکمک را بسته به نیاز گیاه افزایش دهید.

به طور کلی گیاهان گوشتی کاکتوس‌ها به فواصل آبکمک بیشتری نیاز دارند تا گونه‌های برگ‌های نازک مثل حسن یوسف و پیله‌آ. خلاصه اینکه هرچه گیاهان دارای برگ‌های پهن‌تر بزرگ‌تر بوده و بیشتر شدن سریع‌تر داشته باشند دفعات بیشتری به آب نیاز دارند.

مطالب زیر را بهتر به خاطر بسپارید و جهت پیشگیری از تلف شدن گیاهانتان نکات یادآوری شده را دقیقاً به کار بندید.

۱- در زمان آبیاری از آبی که سرد نبوده و دمای آن با درجة گرما محیط زیست آن یکسان کلر آن خارج شده باشد استفاده نمایید.

۲- مد نظر داشته باشید جمع شـدن آب در زیر گلدانی ضرردار است و آب اضافی بلافاصله باید تخلیه شود و هر چند ماه یک بار هم اطمینان حاصل نمایید که آب از سوراخ تحتانی آن به آرامی خارج گردد.

۳- خیس نگه‌داشتن دائمی خاک گلدان، هوای موجود در خاک را به بیرون می‌راند و سبب می‌شود ریشه‌های آن در اثر عدم تنفس پوسیده و درنتیجه گیاه تلف گردد.

۴- درجة گرما محیط زیست گیاهان، جنس گلدان، فصل نوع خاک آن تأثیر مهمی در تنظیم آبکمک دارد.

۵- یکی از علائم اولیة افراط در آبیاری، زرد شدن برگ‌های تحتانی مثل دیفن‌باخیا و در برخی از گیاهان مانند لیندا لَخت شُل شدن برگ‌های فوقانی آن است. مد نظر داشته باشید افراط در آبیاری علت مرگ بیشتر گیاهان آسری مانی است.

درجه گرما رطوبت هوا

یکی دیگر از عواملی که در سلامت ی طراوت گیاهان نقش عمده‌ای دارد میزان رطوبت و گرما موجود در اطراف آن‌هاست. کمبود رطوبت محیط زیست گیاه، آب کلردار و کمبود پتاسیم سبب سوختگی نوک حاشیة برگ‌ها ایجاد لکه‌های قهوه‌ای رنگ در نقاط مختلف برگ‌ها می‌شود.

مد نظر داشته باشید اگر می‌خواهید گیاهانتان از طراوت و شادابی خاصی برخوردار باشند، درجة گرما محیط زیست آنان نباید از حدود ۲۰ تا ۲۲ درجة سانتی‌گراد کمتر باشد بعضی از آنان تا ۱۰-۱۲ درجه بالاتر از صفر حتی کمتر از آن را تحمل می‌نمایند ولی افسرده و کسل می‌شوند.

چگونه رطوبت هوای اطراف گیاهانمان را در داخـل آپارت مان بالا ببریم؟

۱- زیر گلدانی گیاهان را قدری بزرگ‌تر از قطر دایرة دهانة گلدان و گودتر از زیرگلدانی‌های معمولی، چیزی شبیه به تشت، که حدود ده سانتی‌متر عمق عرض آن از چتر گیاه بزرگتر باشد گزینش بکنید و کف آن را مملو از شن درشت یا پوکة صنعتی یا سفال خرد شده کرده و روی شن‌ها به آن اندازه آب بریزید که آب با ته گلدان ارتباط نداشته باشد که باعث پوسیدگی ریشه‌ها نشود. حال گلدان را روی شن‌ها قرار دهید. تبخیر دائمی آب درون شن‌ها باعث بالا رفتن میزان رطوبت در اطراف گیاه می‌گردد و چنانچه با رطوبت‌سنج آزمایش نمایید، هوای اطراف گلدان سه تا پنج بار مرطوب‌تر از پارت ‌های دیگر اتاق است.

۲- روش دیگر آن است که با دستگاه آب‌فشان (اسپری) آب ولرم را به صورت هاله در گرم‌ترین ساعات روزهای تابستان به روی گیاه بپاشید. همین طور می‌توانید در فصل زمستان با قراردادن ظرف آب یا کتری روی بخاری و یا قرار دادن حوله‌های مرطوب آغشته به اسانس اُکالیپتوس روی پره‌های رادیاتور شوفاژ و یا استفاده از دستگاه بُخور تا حدود زیاد ی رطوبت محیط آنان را بالا ببرید. مد نظر داشته باشید قطرات آب اسپری شده بیش از میزان روی برگ‌ها (حباب مانند) نمانند و همچنین افراط در اسپری باعث جمع شـدن آب در محل اتصال دمبرگ به ساقه در گیاهانی مثل یوکا، دیفن‌باخیا و لیندا می‌شود که جهت آنان ضرردار است به تدریج باعث ایجاد لکه‌های قهوه‌ای در سطح برگ گیاه و پوسیدگی دمبرگ می‌گردد. جهت دفع آب‌های اضافی روی برگ‌ها، گیاه را به صورت آرام تکان دهید تا آب‌های اضافی آن فرو ریزد.

۳- آخرین نحوه این است که گلدان‌ها را دور هم جمع بکنید . چون برگ‌ها به طور دائم از بخار آب پس می‌دهند این رطوبت در محدوده گلدان‌ها جمع و متراکم شده و رطوبت محیط را بالا می‌برد.

کود

چه زمان کود بدهیم؟ اکثرا ً دادن کود شیمیایی کامل (کمپلکس) به مدت چهارماه بعد از خرید گیاه ضروری می‌باشد. اما چنانچه گیاه در گلخانه نباشد، وقت کود دادن زمان رویش یا گل دادن گیاه است، که این زمان برای گیاهان بدون گل (برگ‌های زینتی) گلدار از ماه فروردین تا آبان بوده جهت گونه‌های گل‌دهندة زمستانی فصل زمستان می‌باشد. در زمان استآسان (خواب بودن) گیاه، که بیشتر شدن در آن صورت نمی‌گیرد و گیاه گل و برگ نمی‌رویاند، به آن کود ندهید چرا که سبب فشار به گیاه شده آن را ضعیف می‌کند باعث رویش نابوقت برگ‌ها ریشه‌ها می‌شود. جهت کوددهی می بایست از کودهای محلول که تمام عناصر مورد نیاز گیاه حاوی سه عنصر مهم ازت، فسفر پتاس و دوازده عنصر فرعی نظیر روی، آهن، مولیبدن، مس، بُر و... می‌باشند مصرف کرد. این کودها، هرماه یک بار یا از طریق خاک یا روی برگ‌ها اسپری می‌شود. (طبق دستور روی جعبه کود) کمتر از میزان پیشنهاد شده در روی جعبة کود اشکالی ندارد ولی بیشتر از میزان توصیه شده باعث مرگ گیاه می‌گردد.

خاک گلدان

برترین ترکیب برای خاک گلدان گیاهان آسری مانی به طور اعم، حاوی یک پارت ماسه و دو قسمت خاک برگ یا پیت موس می‌باشد. ولی برای قلمه زدن یا تکثیر از ترکیب دو قسمت ماسه یک قسمت خاک برگ یا پی موس مصرف می‌گردد.

وقت ی که از خاک برگ برای تعویض خاک گلدان مصرف می‌نمایید نکتة خیلی مهم این است که نبایستی خاک را خیلی فشار داد. فشردگی زیاد خاک برگ سبب می‌شود که خاک برگ‌ها به هم بچسبند از ورود هوا و تنفس ریشه، که برای بیشتر شدن گیاه بسیار زیاد مهم و ضروری است، پیشگیری نماید.

در صورت امکان برای قلمه‌زنی می‌توان به جای ماسه از ترکیبات معدنی پرلایت و دانة ریز لیکا (پوکة صنعتی ریز) هم استفاده نمود.

تعویض گلدان

تعویض گلدان به سه دلیل انجام می‌شود: خالی شدن خاک گلدان از مواد غذایی بیشتر شدن خیلی ریشه‌ها. به همین خاطر نشانة تعویض گلدان، ظهور علائم کمبود مواد غذایی است و یا خروج ریشه‌ها از سوراخ زهکش ته گلدان یا متورم شدن ریشه آنان در سطح خاک گلدان یا به صورت مارپیچ در ته خاک گلدان جمع شده باشد.

توجه : درمورد گیاهان نماید رشد گیاهانی که گلدان بزرگ دارند می‌توان به جای تعویض گلدان، چند سانتی‌متر از خاک سطحی گلدان را با خاک جدید تعویض نمود. برترین زمان تعویض گلدان در صورت نیاز نیمة دوم اسفند بعد از گرم شدن هوا در محیطی سربسته می‌باشد. گلدان نو باید تنها یک سایز از گلدان قبلی بزرگ‌تر باشد. زیرا اکثر گیاهان آقسمت مانی در گلدانی که به نظر شما کوچک می‌آیند خوب بیشتر شدن می‌کنند.


پاک کردن و براق نمودن برگ‌ها

گرد غبار به طرق مختلف ی دشمن برگ‌ها گیاهان می‌باشند. گرد و غبار، قشنگ یی درخشندگی برگ‌ها را از بین می‌برد نیز روزنه‌ها منافذ گیاه را می‌پوشاند. پس گیاه نمی‌تواند به طور کامل تنفس نماید . گرد غبار لایه‌ای روی برگ تشکیل می‌دهد که جلوی جذب موثر نور آفتـاب را می‌گیرد. گرد غبار به ویژه در مناطق صنعتی در شهرهای بزرگ، حاوی مواد صنعتی و شیمیایی بوده برای گیاه زیان ‌آور می‌باشد.

پس برگ‌ها بایستی به طور مرتب به طریقی که ذکر می‌شود تمیـز شوند. این عمل با اسپری کردن آب یا پاک کردن برگ‌ها بوسیله اسفنج تمیـز انجام می‌شود.

هرگز برگ‌های جوان و تازه روییده را پاک نکنید چرا که بسیار زیاد لطیف بوده بسیار زیاد سریع زخمی می‌شوند. در مواقعی که برگ‌ها خیلی کثیف هستند می‌می بایست که اول با دستمالی نرم خاک‌ها را گرفته پس برگ‌ها شست‌وشو شوند. چنانچه این کار قبل از شست‌وشوی برگ‌ها انجام نپذیرد احتمالا که شستن برگ‌ها ایجاد لایه‌ای از گِل چسبنده روی برگ نمایند که به مراتب بدتر از حالت اول برگ‌ها گردیده باعث مسدود شدن منافذ برگ‌ها در نتیجه مرگ گیاه می‌گردد.

درباره کاکتوس‌ها گیاهانی که برگ‌هایشان به آب حساس است (مثل بنفشه آفریقایی و سرخس) از اسپری آب روی برگ‌ها خودداری کرده و با بُرس یا قلم موی نرم مرطوب، خاک آنها را بزدایید.


نگهداری از گل های آقسمت مانی مسافرت

هر ساله وقت تعطیلات مسافرت ها خانواده هایی که در فضای داخـل خانه شان تعدادی گیاه آسری مانی را پرورش می‌دهند، همـواره دل نپرهزینه آبکمک آنها می‌شوند. گاهی مسئولیت آبکمک را به همسایه و یا فامیل خود می‌سپارند ولی بعضی دیگر که چنین امکانی را ندارند، به زمان برگشتن با گیاهانی پژمرده روبه رو می‌شوند. در صورتی که می‌توانند با به کارگیری یکی از چند راهکار زیر با خیالی آسوده به سفر بروند.

۱ـ گلدان ها را کف حمام یا آشپزخانه بچینید سطلی حاوی آب را در کنار هر گلدان و در سطحی بالاتر از آن قرار دهید.
پارچه ای نخی به اندازه یک متر یا بیشتر و به عرض حدود پنج سانتی متر آماده بکنید یک سر آن را از کنار گلدان به داخـل خاک فرو بکنید . سر دیگر را در سطل پر از آب قرار دهید. به این ترتیب دستمال پارچه ای همیشه آب را به خود جذب می‌کند آب آرام آرام به درون خاک گلدان منتقل می‌شود.

۲ـ در درون وان حمام یا در لگن بزرگ، کمی آب بریزید و چند آجر در کف آن در درون آب قرار دهید. پس گلدان ها را بر روی آجرها بچینید. مد نظر داشته باشید ، گلدان ها به طور مستقیم درون آب قرار نگیرند و همچنین در کف هر یک از گلدان ها هم حداقل چند سوراخ وجود داشته باشد.

۳ـ یک تکه حوله یا پتوی کوچک مستعمل را در کف وان یا لگن بزرگ قرار دهید. داخـل وان یا لگن را به ارتفاع دو الی سه سانتی متر آب بریزید. گلدان ها را بر روی حوله یا پتوی مرطوب قرار دهید یا آن که نیمی از تکه حوله بزرگ را درون لگن یا سینی بزرگی قرار داده گلدان ها را روی آن بچینید. سر دیگر حوله را در درون ظرف گود دیگری که با آب پر شده است بگذارید. مد نظر داشته باشید ظرف دوم باید در سطحی بالاتر از ظرف اول قرار گیرد. همچنین اندازه ظروف را با توجه به ابعاد گلدان ها گیاه درونشان گزینش بکنید .

  • محمد نوازی